Om oss

Tony AhlmTony Ahlm, huvudägare

Började sin grafiska utbildning 1970 på Civiltryckeriet i Köping. Högskoleutbildning på Grafisk teknik, KTH i Stockholm 1987 och 1988. Grafisk formgivning för Gerold Propper. Tillsammans med frun Annelie ägare av Reklamtryckeriet sedan 1989.

Fritidsintressen: att vistas i skog och mark, fjällvandra, längdskidåkning, löpning, fiske samt ett stort kulturellt intresse med bland annat film och teater.

Skicka e-post till Tony


Annelie AhlmAnnelie Ahlm, huvudägare

Filosofie kandidatexamen i kommunikationsvetenskap. Pedagogisk utbildning. Varvar arbete på Reklamtryckeriet med en tjänst som lärare på Medieprogrammet, Ullvigymnasiet i Köping. Tillsammans med maken Tony ägare av Reklamtryckeriet sedan 1989.

Fritidsintressen: naturen, läsa böcker, åka turer med längdskidorna och se bra film på bio.

Skicka e-post till Annelie


Lina AhlmLina Ahlm, delägare

Medieprogrammet, Västerås inriktning Grafisk formgivning 1994-1996. Studier i matematik, engelska, historia samt naturkunskap på Komvux i Köping höstterminen 1996. Anställd sedan 1997. Delägare 2003.

Fritidsintressen: spela innebandy, lyssna på musik.

Skicka e-post till Lina


Andreas SvalåsAndreas Svalås

Industriprogrammet, process tryckning på Wenströmska gymnasiet i Västerås 1996-1999. Praktikant under studieåren och anställd sedan 1999.

Fritidsintressen: film, läsning, webdesign, TV-spel, datorer.

Skicka e-post till Andreas Svalås


Andreas KarlssonAndreas Karlsson

Medieprogrammet, Köping med inriktning Information och reklam 1997-2000. Började som praktikant och är anställd sedan 2001.

Fritidsintressen: ser gärna på film, spelar dataspel och gillar att fiska.

Skicka e-post till Andreas Karlsson