Om oss

 

Tony AhlmTony Ahlm, huvudägare

Började sin grafiska utbildning 1970 på Civiltryckeriet i Köping. Högskoleutbildning på Grafisk teknik, KTH i Stockholm 1987 och 1988. Grafisk formgivning för Gerold Propper. Tillsammans med frun Annelie ägare av Reklamtryckeriet sedan 1989.

Fritidsintressen: att vistas i skog och mark, fjällvandra, längdskidåkning, löpning, fiske samt ett stort kulturellt intresse med bland annat film och teater.

Skicka e-post till Tony

 


 

 

Annelie AhlmAnnelie Ahlm, huvudägare

Filosofie kandidatexamen i kommunikationsvetenskap. Pedagogisk utbildning. Varvar arbete på Reklamtryckeriet med en tjänst som lärare på Medieprogrammet, Ullvigymnasiet i Köping. Tillsammans med maken Tony ägare av Reklamtryckeriet sedan 1989.

Fritidsintressen: naturen, läsa böcker, åka turer med längdskidorna och se bra film på bio.

Skicka e-post till Annelie

 


 

 

Hans LundmarkHans Lundmark, delägare

Tryckarlärling på Civiltryckeriet under tre år, 1969-1972 och anställd fram till 1985. Övertog samma år Affärstryck tillsammans med Conny Fredrikson. Har tryckt i ett flertal olika modeller av boktryck, offset- och rotationspressar. Gick in som delägare i Reklamtryckeriet 2003.

Fritidsintressen: vistas på Mälaren i motorbåten tillsammans med frun. Umgås med barn, barnbarn och vänner.

Skicka e-post till Hans

 


 

 

Conny FredriksonConny Fredrikson, delägare

Började som handsättarlärling på Civiltryckeriet 1969. Blev egen företagare 1985 tillsammans med Hans Lundmark genom förvärvet av Affärstryck i Köping. Delägare i Reklamtryckeriet sedan 2003.

Fritidsintressen: sportdykning, tar en tur på hojen om solen skiner, fotograferar gärna.

Skicka e-post till Conny

 


 

 

Lina AhlmLina Ahlm, delägare

Medieprogrammet, Västerås inriktning Grafisk formgivning 1994-1996. Studier i matematik, engelska, historia samt naturkunskap på Komvux i Köping höstterminen 1996. Anställd sedan 1997. Delägare 2003.

Fritidsintressen: spela innebandy, lyssna på musik.

Skicka e-post till Lina

 


 

 

Andreas SvalåsAndreas Svalås

Industriprogrammet, processtryckning på Wenströmska gymnasiet i Västerås 1996-1999. Praktikant under studieåren och anställd sedan 1999.

Fritidsintressen: film, läsa böcker och serietidningar, webdesign, TV-spel och att lära sig mer om Japan och dess kultur.

Skicka e-post till Andreas Svalås

 


 

 

Andreas KarlssonAndreas Karlsson

Medieprogrammet, Köping med inriktning Information och reklam 1997-2000. Började som praktikant och är anställd sedan 2001.

Fritidsintressen: ser gärna på film, spelar dataspel och gillar att fiska.

Skicka e-post till Andreas Karlsson